Anna sisäisen jumalattaresi päästä valloilleen ihanan Ainon avulla!

Jumalatarkuvauksissa voimaantuu

Onko jumalatarkuvaukset sulle tuttu asia? Monesti näitä kuvauksia hankitaan esimerkiksi huomenlahjaksi mutta kyllähän tässä on upea tapa juhlistaa itseään ja omaa naiseuttaan. Pääsimme osaksi tällaista maagista kuvaussessiota yhteistyössä Atelier Ainon ja kuvattan eli Amiira Marein kanssa. Alla upean henkeäsalpaava kuvakollaasi kuvauksista, joissa inspiraationa oli egyptiläinen jumalatarmytologia.

Otahan rohkeasti Ainoon yhteyttä, jos haluat ikuistaa kauniin jumalattaresi!

“Jumalatarkuvaus on aistikas valokuvaus, jossa etsitään ja tuodaan esiin oma naisellinen taikavoimasi. Se, joka sinussa jo on, unelmien siiville nousseena. Jumalatarkuvauksessa ikään kuin pysähdytään elämän ja oman naiseutesi parhaiden puolien äärelle. Jumalatarkuvaukseen voit tulla ihan vain siksi, että olet omalla taianomaisella matkallasi kohti jotain vielä tuntematonta. Kuvien avulla saatat jopa nähdä sen uudessa valossa.”

Valokuvaus ja konsepti: Atelier Aino
Maskeeraus ja kampaus: Gitta Kruusaa
Malli: Amiira Marei
Korut: Cirsium

Amiiralle valittiin kuvauksiin erittäin naisellinen Aubaden korsetti After Midnigh -sarjasta🖤

Kesän morsiamille meillä tarjolla mm. upea AUBADEn Trésor Infini -sarja valkoisena! Tästä sarjasta löytyy mm. Plunge -malliset rintsikat, hemaisevat stringit, Italian Briefs -pöksyt sekä tietysti sukkanauhavyö.

Värejä rakastavalle morsiamelle löytyy AUBADEn Wild Vibration -sarjasta herkullinen Hot Pink värinen setti; Plunge -malliset rintsikat, hemaisevat stringit ja Brief -pöksyt.

Yhteistyöterveisin,
Anu Niemi
Wiipurin Korsetti