Wiipurin Korsetin ALE torstaista 13.1. lauantaihin 22.1. asti.

ALEsta löydät paljon kaikkea ihanaa puoleen hintaan ja tasarahahinnoin; paljon yöasuja ja uikkareita. Tule tekemään löytöjä!

Wiipurin Korsetin virtuaalinen showroom!

Olemme viime keväänä aloittaneet rakentamaan uudenlaista virtuaalista näyteikkunaa Wiipurin Korsettiin, jonne voit kurkistaa milloin vain. Tätä työtä on tehty yhdessä innovatiivisen DYL (Design Your Life) ryhmän kanssa. Tällä hetkellä löydät tilasta lisäinfoa yrityksestämme sekä historiastamme. Esittelemme myös itsemme ja palvelumme ja löydät myös tietoa tuotteistamme sekä yhteistyökumppaneistamme, kuten vaikkapa MakeUpArtist Kirsi Alvarezista tai mielenkiintoisesta sisustusliikkeestä Room32:sta.

Tulevaisuudessa kehitämme tätä tilaa lisää ja tulemme järjestämään siellä erilaisia virtuaalisia tapahtumia. Ne voivat olla mm. livestriimaus muotinäytöksestä, uusien tuotteiden esittelyä Anun toimesta, yhteistyökumppanin järjestämä tilaisuus jne. Otamme mielellämme vastaan ideoita, millaisia tapahtumia haluaisitte meidän täällä virtuaalisessa maailmassa järjestävän, sillä tämä väline mahdollistaa jokaisen osallistumisen tilaisuuksiimme paikasta riippumatta!

Saatamme myös silloin tällöin piilottaa tilaan yllätyksiä vaikkapa lahjakortin muodossa eli kannattaa laittaa tämä osoite kirjanmerkkeihin ja käydä aina silloin tällöin kurkkaamassa. Toki annamme ehkä vihjeitä sosiaalisessa mediassa näistä hauskoista yllätyksistä. Ja heti kun saamme verkkokauppamme julkaistua tullaan se integroimaan tähän virtuaaliseen tilaan!

PS: Mikäli sinulla itselläsi tai jollain tuttavallasi on esim hääalan yritys, muotialan yritys, hyvinvointi/ liikunta-alan yritys ja haluaisit yhteistyökumppaniksemme niin mielellämme keskustelemme yhteistyömahdollisuuksista, joita virtuaalinen showroom voi tarjota!

Klikkaa itsesi virtuaaliseen liiketilaamme

ALEterveisin,
Anu Niemi
Wiipurin Korsetti