Tiesitkö, että Anitan malli 5544 eli air control delta pad on heidän suosituin urheilurintaliivi? eikä ihme, onhan se voittanut vaikka mitä palkintoja ja meilläkin tämän mallin suosion huomaa ihan päivittäisessä kanssakäymisessä teidän asiakkaiden kanssa!

5544 urheiluliivi on voittanut ISPO urheilumessujen Health ja Fitness luokan kultamitalin 2017.

Tukeva pito, hengittävä ja erittäin kevyt! Tämän lauseen kuulemme usein täällä liikkeessä, kun asiakkaat käyvät kiittelemässä näitä urheiluliivejä. Todellakin, hyvät urheiluliivit ovat investointi, josta ei kannata luistaa.

Ainutlaatuisen ja patentoidun ”DeltaPad”-vaahtomuovikuoren ansiosta Air Control DeltaPad -urheilurintaliivit takaavat tukevan pidon ja jatkuvan ilmankierron (“Anita Sweat Management”). Kahden hengittävän, korkean teknologian kankaan vuorovaikutus mahdollistaa optimaalisen ja aktiivisen “hienhallinnan”.

Upea verkkokangas luo ainutlaatuisen ilmeen maksimaalisella toimivuudella.

Nyt syksyyn Anitan malliin 5544 on saatu mukavan pirteä sinisen sävy, joka on nimeltään Peacock – eli nyt sinäkin voit olla oman elämäsi riikinkukko!

Urheillessa kannattaa käyttää urheiluun tarkoitettuja urheilurintaliivejä useista syistä:

  1. Tuki: Urheilurintaliivit tarjoavat erinomaista tukea rinnalle. Kun urheilet, rinnat liikkuvat ylös ja alas ja sivusuunnassa, mikä voi aiheuttaa epämukavuutta ja jopa kipua. Urheilurintaliivit pitävät rinnat paikallaan ja vähentävät näin epämukavuutta ja kipua.
  2. Liikkuvuus: Urheilurintaliivit on suunniteltu niin, että ne eivät rajoita liikkuvuutta. Urheilussa tarvitaan usein nopeita liikkeitä ja venyviä asentoja, ja urheilurintaliivit antavat rinnalle vapauden liikkua rajoituksetta.
  3. Hengittävyys: Urheilurintaliivit on valmistettu hengittävistä materiaaleista, jotka pitävät ihon kuivana ja viileänä. Urheillessa ihminen hikoilee ja kosteus voi ärsyttää ihoa. Urheilurintaliivit vähentävät kosteuden kerääntymistä ja auttavat pitämään ihon kuivana ja mukavana.
  4. Kestävyys: Urheilurintaliivit on suunniteltu kestämään kovaa käyttöä. Ne ovat usein valmistettu kestävistä materiaaleista, jotka kestävät toistuvaa pesua ja hankausta. Urheilurintaliivien käyttöikä on yleensä pidempi kuin tavallisilla rintaliiveillä. Ei ole muutenkaan suositeltavaa tehdä ns. “vanhoista” rintsikoista urheiluliivejä!

Urheiluun tarkoitetut urheilurintaliivit ovat erittäin hyödyllisiä urheillessa; ne tarjoavat tukea, liikkuvuutta, hengittävyyttä, kestävyyttä ja turvallisuutta. Urheilurintaliivit ovat siis investointi urheiluun, joka auttaa sinua saavuttamaan parempia tuloksia ja nauttimaan urheilusta enemmän – älä siis säästä tässä kohtaa vaan panosta rintoihisi!!

Liikunnallisin terveisin

Anu Niemi
Wiipurin Korsetti