vihdosta viimein pääsee liikuntatiloihin harrastamaan! ja sopivasti saimme anitalta supersuosittua urheilurintsikkaa ja leggareita villissä mutta erittäin tyylikkäässä krokotiilikuosissa. värin nimi on orinoco.

tiesitkö, että 5544 eli air control delta pad on anitan suosituin urheilurintaliivi? eikä ihme, onhan se voittanut vaikka mitä palkintoja ja meilläkin tämän mallin suosion huomaa ihan päivittäisessä kanssa käymisessä teidän asiakkaiden kanssa!

jos et ole vielä kokeillut anitan kompressiohousuja niin kipin kapin sovittamaan ja ihastumaan.

nämä housut on todella huipputeknologiaa ja tukee sua liikuntaharrastuksissasi. Näiden leggareiden sisäpinnan 3D nystyrät nimittäin stimuloivat pintaverenkiertoa ja parantavat aineenvaihduntaa.

urheilessasi housut toimivat kompressiohousuina eli ne vähentävät esimerkiksi kestävyyslajeissa loukkaantumisen riskiä.

ja hei, on meille asiakkaat kertoneet, että ihan työkäytössäkin monet ovat tykästyneet näihin leggareihin – niitähän löytyy myös sähäkässä leopardikuosissa. moni sanoo, että housut auttavat rentouttamaan lihaksia, joten päivän rasitukset eivät tunnu jaloissa ollenkaan niin pahasti.

orinoco värissä muuten leggareihin on saatu kauan kaivattu korkea vyötärökaistale, joka on kuitenkin erittäin naisellinen ja todella mukava päällä. todellinen plussa tuotekehityksessä!

iSPO- ja iF Design Award -palkinnoilla palkitut korkean suorituskyvyn leggingsit keräävät pisteitä monilla älykkäillä teknisillä ominaisuuksilla. Pehmeä vyötärönauha, erittäin litteät saumat ja siistit reunat jalkojen ympärillä takaavat lyömättömän mukavuuden tunteen, kun taas teksturoitu kangas integroiduilla 3D-nuppeillaan hieroo jatkuvasti jalkoja ja voi parantaa verenkiertoasi.

Nopeasti kuivuva, hengittävä kuiturakenne takaa myös optimaalisen ilmankierron ja kuljettaa kosteutta pois kehosta pitäen ihosi kuivana.

nämä uudet leggingsit ovat taatusti katseenvangitsija niin kuntosalilla kuin ulkona kaupungilla saati toimistolla.

tervetuloa palveltavaksi!

 

Terveisin,

Anu
Wiipurin Korsetti