Ruusuisia unelmia jokaiseen päivääsi!

Heittäydy naisellisuuden ytimeen Aubaden upean Feeling Myself -sarjan kanssa! Tämä sarja ja sen väri Rosewood on täydellinen valinta, kun haluat tuntea olosi itsevarmaksi ja hurmaavaksi. Jokainen yksityiskohta on suunniteltu korostamaan kauneuttasi ja antamaan sinulle sen erityisen tunteen, jonka vain Aubade voi tarjota.

Aubaden Feeling Myself -sarja on enemmän kuin vain alusvaatteet – se on asenne ja elämäntapa. Tunne olosi upeaksi joka päivä näiden ylellisten ja naisellisten alusasujen avulla.

Miksi Valita Aubade Feeling Myself -sarja?

1. Elegantti Design: Sarjan jokainen kappale on huolella suunniteltu, yhdistäen hienostuneen pitsin ja herkät leikkaukset. Näissä alusvaatteissa tunnet olosi yhtä aikaa mukavaksi ja tyylikkääksi.

2. Täydellinen Istuvuus: Rosewood-väriset rintaliivit ja alushousut on suunniteltu korostamaan luonnollisia muotojasi. Saumaton mukavuus ja tukeva rakenne takaavat, että tunnet olosi itsevarmaksi koko päivän.

3. Sensuelli Väri: Rosewood on sävy, joka huokuu naisellisuutta ja eleganssia. Se on hienostunut ja ylellinen valinta, joka sopii täydellisesti jokaiseen hetkeen.

4. Monipuolisuus: Aubaden Feeling Myself -sarja tarjoaa useita vaihtoehtoja, jotka sopivat erilaisiin tarpeisiin ja mieltymyksiin. Valitse Italian Briefs -pöksyt tai stringit ja yhdistä ne täydellisesti sopiviin rintaliiveihin.

  • Triangle -malliset rintsikat: C75-85/ D-E70-85/ E70-85 ja F70-75
  • Hinta: 126€
  • Italian Briefs alushousut: 38-44
  • Hinta: 79€
  • Stringit: 38-42
  • Hinta: 69€

Feeling Myself -sarjan rintaliivit Rosewood värissä ovat kuin unelma! Elegantit pitsiyksityiskohdat ja herkät leikkaukset tekevät näistä rintaliiveistä täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja tyyliä. Täydellinen valinta niin arkeen kuin erityisiin hetkiin.

Yhdistä rintaliivit saman sarjan alushousuihin, kuten Italian Briefs pöksyihin tai stringeihin, jotka on suunniteltu korostamaan kurvejasi ja antamaan täydellisen istuvuuden. Rosewood värin sensuelli sävy tekee tästä yhdistelmästä vastustamattoman!

Hellävarainen pesu 30 asteessa ja parasta olisi pestä rintsikat käsin. Meiltä liikkeestä löydät Wiipurin Korsetin omaa spessua pesuainetta alusasuille sekä pyykkietikkaa.

Ruusuisin terveisin,
Anu Niemi
Wiipurin Korsetti