Sytytä aistisi!

Sukella aistillisuuden maailmaan Aubaden Into the Groove -sarjan kanssa värissä Sandstone. Tämä sarja huokuu seksikkyyttä ja eleganssia, tehden jokaisesta hetkestä unohtumattoman. Jokainen yksityiskohta on suunniteltu korostamaan kauneuttasi ja antamaan sinulle sen erityisen tunteen, jonka vain Aubade voi tarjota.

Aubade Into the Groove -sarja on suunniteltu naisille, jotka haluavat tuntea olonsa rohkeiksi ja itsevarmoiksi. Jokainen yksityiskohta on huolella suunniteltu korostamaan kauneuttasi ja tuomaan esiin sensuaalisuutesi.

Miksi Valita Aubade Into The Groove -sarja?

1. Seksikkyys & Itsevarmuus: Tämä sarja on suunniteltu tuomaan esiin seksikkyytesi ja lisäämään itsevarmuuttasi. Kun tunnet olosi hyväksi alusvaatteissasi, se näkyy myös ulospäin.

2. Laadukkaat materiaalit: Aubade tunnetaan laadukkaista materiaaleistaan ja erinomaisesta käsityötaidostaan. Into The Groove -sarja ei ole poikkeus. Pehmeät, hengittävät kankaat ja huolella valitut yksityiskohdat takaavat, että tunnet olosi ylelliseksi joka kerta, kun puet ne päälle.

3. Ihana muotoilu: Into The Groove -sarjan Triangle Bra, Italian Briefs ja stringit on suunniteltu tarkkaan, jotta ne korostavat kauniisti vartalosi luonnollisia muotoja. Sandstone-väri ja hienostuneet yksityiskohdat lisäävät ripauksen eleganssia ja luksusta.

4. Monipuolisuus: Olitpa sitten etsimässä jotain erityistä iltaa varten tai haluat vain tuntea olosi erityiseksi arkena, Into The Groove -sarja tarjoaa monipuolisia vaihtoehtoja, jotka sopivat kaikkiin tilanteisiin.

  • Triangle -malliset rintsikat: C75-80/ D-E70-80
  • Hinta: 126€
  • Italian Briefs alushousut: 38-42
  • Hinta: 79€
  • Stringit: 38-42
  • Hinta: 69€

Into The Groove -sarjan rintaliivit Sandstone värissä ovat kuin unelma! Elegantit pitsiyksityiskohdat ja herkät leikkaukset tekevät näistä rintaliiveistä täydellisen yhdistelmän mukavuutta ja tyyliä. Täydellinen valinta niin arkeen kuin erityisiin hetkiin.

Yhdistä rintaliivit saman sarjan alushousuihin, kuten Italian Briefs pöksyihin tai stringeihin, jotka on suunniteltu korostamaan kurvejasi ja antamaan täydellisen istuvuuden.

Hellävarainen pesu 30 asteessa ja parasta olisi pestä rintsikat käsin. Meiltä liikkeestä löydät Wiipurin Korsetin omaa spessua pesuainetta alusasuille sekä pyykkietikkaa.

Kesälomaterveisin,
Anu Niemi
Wiipurin Korsetti