Syksy saapuu aina herkullisissa, jotenkin maanläheisissä väreissä. Ja täällä alusasujen parissa on ihan yhtä ihanaa avata saapuvia uutuuksia paketeista kuin on ihastella lenkillä luonnon väri-iloittelua 🍁

AUBADEn Mélodi d’Été sarjasta on saapunut uusi ja upea väri Black Cherry 🍒

Tyylikäs, aistillinen ja moni-ilmeinen Mélodie d’Eté -mallisto on keksitty uudelleen tälle syksylle ylellisillä, seksikkäillä kukkakirjonnoilla yhdistelemällä syvän ja kirkkaan punaisen värejä, joita korostavat kullanväriset lureksit intensiivisellä mustalla taustalla.

NYT alusvaatteet yhdistyvät mukavuuteen ja viettelyyn 💋 Taattua omaperäistä naisellisuutta AUBADEn tyyliin.

Voinkin hyvin kysäistä:

Parlez-Vous Aubade?

Jos vastasit Oui eli Kyllä, niin tulehan sovittelemaan tätä AUBADEn uutuutta! Sarjasta löytyy rintaliiveissä malli Plunge Bra (topattu) ja pöksyihin tästä sarjasta valitsimme mallin Italian Briefs.

  • Kokoja: C 80-85/ D 70-80/ E 75 (housuissa 38-42)
  • Kupin kirjonta: 58% polyesteri, 31% polyamidi, 11% elastaani
  • Pitsi edessä ja takana: 84 % polyamidia, 16 % elastaania
  • Vuori: 100 % polyesteriä
  • Hinta: liivit 137€ ja pöksyt 74€

Hellävarainen pesu 30 asteessa ja parasta olisi pestä rintsikat käsin. Meiltä liikkeestä löydät Wiipurin Korsetin omaa spessua pesuainetta alusasuille sekä pyykkietikkaa.

Videolla on hieman eri tuotteita kuin mitä meillä on Arkadiankadun liikkeessämme mutta saat siitä kuitenkin hieman fiilistä, millaista ihanaa koristelua tässä upeassa uutuudessa onkaan!

Tule ja rakastu Aubadeen ❤️

Syysterveisin,
Anu Niemi
Wiipurin Korsetti