Upea helleaalto hemmottelee meitä oikein olan takaa! On kuin Etelä-Euroopan ilmasto olisi vallannut Suomen ☀️

Mutta, ei parane valittaa, sillä tämä on harvinaista herkkua, josta pitää nauttia ja tankata D-vitamiinia (toki turvallisesti ja aurinkosuojan kera) pitkää talvea silmällä pitäen.

Kesän myötä myös alusasuissa monella meistä sävyt vaalenevat. Nyt on saapunut AUBADElta upea sarja Sensory Illusions sävyssä Silk Rose. Aivan tajuttoman upea ilmestys!

AUBADE Sensory Illusion (sävy Silk Rose) sarjasta löytyy rintaliiveissä malli: Plunge Bra (kuvassa oikealla). Pöksyihin tästä sarjasta valitsimme mallit: Italian Briefs ja Thong.

  • Kokoja: C 75-85/ D,E 70-85/ F 70-80
  • Materiaali: 44% polyesteri, 41% polyamidi, 15% elastaani
  • Kiinnitys kahdella hakasella takaa
  • Hinta: liivit 132€, Italian Briefs 74€, Thong 63€

Hellävarainen pesu 30 asteessa ja parasta olisi pestä rintsikat käsin. Meiltä liikkeestä löydät Wiipurin Korsetin omaa spessua pesuainetta alusasuille sekä pyykkietikkaa.

Kesäistä pukeutumista voi säväyttää mukavasti vaikkapa bodyllä! Yhdistä se farkkujen kanssa ja heitä päälle vaikka kiva farkkurotsi ja sähäkkä asukokonaisuus on valmis. AUBADEn Sensory Illusion -sarjasta otimme valikoimiin kuvassa olevan kauniin bodyn, josta löytyy yksityiskohtia enemmänkin. Tässä on todellinen katseenvangitsija!

Bodyja löytyy koossa: 38/ 40 ja 42 ja sen hinta on 179€.

Pisteenä i:n päälle voit viimeistellä kesäisen pukeutumisesi sukkanauhavyöllä, joka onkin todella suosittu tuote. Onhan se toki myös aika seksikäskin!

Piristä häntä ja itseäsi kauniilla sukkanauhavyöllä, joka soveltuu ihan yhtä hyvin jokapäiväiseen pukeutumiseen kuin vaikkapa boudoir-kuvauksiin. Meiltä löydät myös erilaisia sukkia. 

Sukkanauhavyötä lyötyy koossa 40, 42 ja 44 ja sen hinta on 142€.

Alusasuterveisin,
Anu Niemi
Wiipurin Korsetti