Perjantaina 26.11. vietetään mustaa perjantaita eli shoppailupäivää nimeltä black friday.

Meillä on tätä myös juhlistettu vuosien saatossa parilla eri teemalla – välillä tarjouksessa on värilliset tuotteet, toisinaan taas mustat tuotteet.

tänä vuonna ajateltiin laittaa tarjoukseen mustat tuotteet eli perjantaina 26.11. kaikki mustat tuotteet poislukien silkkiset yöasut ja exclusive sarjat -20%!

black fridayn kunniaksi meillä on liikkeessämme hieman tavallisuudesta poikkeavaa ohjelmaa, sillä Klo 12-14 meitä viihdyttää Monsieur Blanche, Hän on drag king hahmo, joka saa yleisön jalat veteläksi röyhkeällä rock asenteellaan ja sulavilla liikkeillään. Moonwalk taittuu helposti jopa kymmensenttisillä koroilla ja musiikkiesitykset vaihtelevat esitettävästä ohjelmasta riippuen livelaulun ja lipsyncin välillä. 

Monsieur Blanchen taakse kätkeytyy ihastuttava Taru Haili, joka on helsinkiläinen monitaiteilija. Hänellä on oma yritys “Studio Tarua“, jonka palveluihin kuuluvat mm. laulunopetus, maskeeraus, taidemaalaus ja Drag/esiintyvän artistin keikkapalvelut. Tarun laulurepertuaari ulottuu popjazzista klassiseen ja kaikkeen siltä väliltä.

Meikkitaiteilija Kirsi Alvarez tekee pikameikkejä ilman ajanvarausta klo 15 – 18:30. Meikin hinta on 25€ eli tässä oiva tilaisuus laittautua vaikka illan pikkujouluihin ✨

Black Friday terveisin,,
Anu Niemi
Wiipurin Korsetti