Syksyn tuulet puhaltavat jo reippaasti ja moni meistä vilukissoista kaipaa ylimääräistä lämmikettä. Kotisohvalla onkin ihana kääriytyä villasukat jalassa pehmoisen torkkupeiton alle.

CALIDAlta otimme tähän loppukesään mukavia ja pirteän sävyisiä oloasuja. Sininen väri on todella kaunis ja mielialaa kohottava väri. Tai minne ajatuksesi laukkaavat, kun ajattelet laventelinsinistä/ vaaleaa violettia. Tunnetko heti laventelin tuoksun nenässäsi?

PS: Kuvasta poiketen meiltä löytyy sinistä paitaa vain lyhythihaisena!

Moni teistä tekee varmaan vieläkin etätöitä, ainakin jossain määrin. On hienoa, että työnantajat ovat hoksanneet etätyön mahdollisuudet ja sen, miten motivoivaa se voi olla. Etenkin kiireisiä ruuhkavuosia elävässä taloudessa etätyöskentely saattaa tuoda tarvittavaa joustoa arjen rutiineihin. Toki monet meistä kaipaavat fyysisiä kontakteja ja moni duuni ei vaan luonnistu etänä.

Mutta olipa tilanteesi mikä tahansa tai olet muuten vain oloneuvoksena, niin takuulla nautit näistä ihanista CALIDAn laadukkaista oloasuista.

Valikoimista löytyy myös muitakin vaihtoehtoja mutta valitsimme tänne nettisivuille sinistä ja violettia, sillä näistä löytyy niin ihanat pöksyt, joihin pystyt helposti yhdistelemään mitä tahansa yläosia.

Ja toki meiltä liikkeestä löytyy vielä paljon muitakin vaihtoehtoja eli kannattaa rohkeasti tulla poikkeamaan ja tsekkaamaan valikoimat!

Lämpöisin terveisin,
Anu Niemi
Wiipurin Korsetti