Kevät se keikkuen tulevi ja tänä kesänä tämä vanha sanonta pitää paikkansa sataprosenttisesti. Mutta kyllä se kevät sieltä tulee! Kotisohvalla onkin ihana vielä kääriytyä villasukat jalassa pehmoisen torkkupeiton alle ja aamulla kietaista ylleen kiva aamutakki taikka kimono.

ESSENZAn kankaissa ja kuoseisssa voi aistia vanhan ajan ranskalaisten taidemaalarien vaikutteita – niin kauniita ovat nämä kuosit. Näitä katsellessa voi nähdä itsensä pariisilaisessa puistossa piknikillä, jossa punaviiniä nauttiva taidemaalari maalaa kankaalle kauniita kukkaiskuvioita unelmoiden ranskalaisen maaseudun rauhasta ja kukkaniityistä.

Moni teistä tekee varmaan vieläkin etätöitä, ainakin jossain määrin. On hienoa, että työnantajat ovat hoksanneet etätyön mahdollisuudet ja sen, miten motivoivaa se voi olla. Etenkin kiireisiä ruuhkavuosia elävässä taloudessa etätyöskentely saattaa tuoda tarvittavaa joustoa arjen rutiineihin. Toki monet meistä kaipaavat fyysisiä kontakteja ja moni duuni ei vaan luonnistu etänä.

Mutta olipa tilanteesi mikä tahansa tai olet muuten vain oloneuvoksena, niin takuulla nautit näistä ihanista Essenzan takeista ja kimonoista.

Ja toki meiltä liikkeestä löytyy vielä paljon muitakin vaihtoehtoja eli kannattaa rohkeasti tulla poikkeamaan ja tsekkaamaan valikoimat!

FLEUR -sarjasta meiltä löytyy ensimmäisen kuvan ihana aamu/kylpytakki. Siitä löytyy koot XS-XXL ja sen hinta on 89€. Tätä samaa takkiahan meillä on sovituskopeissa, jos haluat kesken sovituksen vaikka käydä kurkkaamassa liikkeen puolella jotain muuta soviteltavaa.

Samasta kuosista löytyy myös kiva puuvillasatiininen kimono kahdessa värissä eli Night Blue ja vaalea Ecru. Näissä löytyy koot XS-XL ja hinta on 59€.

Viimeisen kuvan kimono eli Sarai Karli on hieman pidempää mallia kuin Fleur -sarjassa ja sen värinä on upea Deep Sea Blue. Kimonoa löytyy koossa XS-XL ja tämän hinta on 69€.

Tulehan poikkeamaan Arkadiankadulle ja ihastelemaan kevään uutuuksia, niitä on tullut taas roppakaupalla!

Lämpöisin terveisin,
Anu Niemi
Wiipurin Korsetti