Syksyn tuulet puhaltavat jo reippaasti ja moni meistä vilukissoista kaipaa ylimääräistä lämmikettä. Kotisohvalla onkin ihana kääriytyä villasukat jalassa pehmoisen torkkupeiton alle.

ESSENZAn mallistosta otimme tähän syksyyn erään hieman erilaisemman mutta hyvinkin monikäyttöisen tuotteen, nimittäin Sammie Juliette tikatun kimonon, jota voit käyttää aamutakkina, kotitakkina tai vaikka vielä näin kelien salliessa päällystakkina. Kimonosta on myös lyhyt malli, joka käy vaikka toimistolla jakkuna.

Kimonossa on ylellisen näköinen kuosi yön sinisellä pohjalla. Kimonon materiaali on 100% puuvillavoiléta ja täyte polyesteria.

Kimono on kaavoitukseltaan hieman reilumpaa ja sen on tarkoituskin olla ns. löyhästi päälle puettu. Toki ulkona ollessasi voit sitaista vyön tiukemmalle ja nostaa kaulukset pystyyn. Kimono tuntuu päällä erittäin mukavalta ja pehmeältä.

Moni teistä tekee varmaan vieläkin etätöitä, ainakin jossain määrin. On hienoa, että työnantajat ovat hoksanneet etätyön mahdollisuudet ja sen, miten motivoivaa se voi olla. Etenkin kiireisiä ruuhkavuosia elävässä taloudessa etätyöskentely saattaa tuoda tarvittavaa joustoa arjen rutiineihin. Toki monet meistä kaipaavat fyysisiä kontakteja ja moni duuni ei vaan luonnistu etänä.

Mutta olipa tilanteesi mikä tahansa tai olet muuten vain oloneuvoksena, niin takuulla nautit näistä ihanista Essenzan oloasuista. 

Valikoimista löytyy myös muitakin vaihtoehtoja mutta valitsimme tänne nettisivuille kuvassa olevan kauniin yönsinisen pitkähihaisen t-paidan ja siihen voisi yhdistää vaikkapa rohkeat kukalliset pöksyt. 

Kuvan vasemmasta alareunasta löytyy sitten hieman hillitympi sävymaailma pöksyihin, jos värikkäät kukat eivät sinua saa syttymään.

Ja toki meiltä liikkeestä löytyy vielä paljon muitakin vaihtoehtoja eli kannattaa rohkeasti tulla poikkeamaan ja tsekkaamaan valikoimat!

Ihastuin tähän Essenzan yöpaitaan käydessäni katselemassa tulevaa syksyn mallistoa. Yöpaidan kuosi ei vaan valitettavasti pääse oikeuksiinsa näissä liikkumattomissa kuvissa vaan tämä kuosi pitää nähdä livenä!

Kuosi tuo mieleen italialaisen luksusmerkki Missonin jollain etäisellä tavalla muttei kuitenkaan liian räikeästi. Kun puet tämä yöpaidan päällesi, niin raidat heräävät eloon. On kuin koko yöpaita alkaisi liikkua. Tätä yöpaitaa on muuten sitten kiva katsella eli se vangitsee hypnoottisesti katseen – vaikea näin kirjallisesti selittää. Tämä yöpaita on itse puettava päälle ja koettava!

Viluvarpaille löytyy mm. Shepherd of Swedenin lampaannahasta tehtyjä ihania ja todella lämpöisiä tossuja ja kaikille ranskattarille upeita ranskalaisia korkoja, joita on muuten tulossa lisää eri mallisia, korkuisia jne.

Lämpöisin terveisin,
Anu Niemi
Wiipurin Korsetti