Oletko etsimämme tiimipelaaja?

Wiipurin Korsetti on yli 100-v. alusasujen erikoisliike Helsingissä. Etsimme tiimiimme iloista, ulospäinsuuntautunutta ja myyntihenkistä asiakaspalvelijaa, joka ei pelkää tarttua uusiin haasteisiin. Toimipisteenä tulee olemaan ensin Kampin Kauppakeskus, jossa olemme evakossa putkiremontin ajan 1.11.-24.12.21. Tämän jälkeen on töitä tarjolla liikkeessämme Arkadiankatu 8:ssa.

MITÄ TYÖ ON KÄYTÄNNÖSSÄ?
Ensisijainen tehtäväsi on myynti, ja parhaan mahdollisen asiakaspalvelun tarjoaminen asiakkaillemme. Tämän lisäksi toimenkuvaasi kuuluvat muut myymälän työt, sillä kaikki työt siivouksesta esillepanoon hoidetaan yhteistyöllä. Myymälässä työskennellään joskus myös yksin, joten sinun tulee kyetä itsenäiseen työskentelyyn.

Asiakaspalvelu tapahtuu niin liikkeessämme fyysisesti asiakkaiden kanssa kuin myös puhelimitse. Lisäksi työhön kuuluu tavaran vastaanottamista, hyllyttämistä, koneelle laittoa, myymälän hoitoa ym. työtehtäviä tilanteen mukaan. Apunasi on mukavat kollegat, jotka eivät jätä sinua pulaan.

Työssäsi olet joustava, ennakkoluuloton, rohkea ja työnteosta innostuva tiimipelaaja sekä asiakaspalveluhenkinen ammattilainen. Sinulla on kyky kohdata ihmisiä palveluhenkisessä ilmapiirissä, haluat kehittyä työssäsi, nautit myyntityöstä ja olet asenteeltasi positiivinen ja helposti lähestyttävä.

MITÄ TYÖ VAATII?
Sinun pitää ottaa vastuu siitä, että hoidat myynnin sekä myymälän päivittäiset työt parhaalla mahdollisella tavalla, sekä olla valmis kehittymään työssäsi.

Edustat Wiipurin Korsettia joka hetki, kun työskentelet myymälässä. Sinun pitää pystyä työskentelemään kaikkina myymälän aukioloaikoina, myös iltaisin ja viikonloppuisin.

Käytät tietokonetta sujuvasti, uusien ohjelmien käytön opetteleminen ei ole sinulle ongelma. Omaat tervettä maalaisjärkeä, jolla ratkaiset päivän aikana eteen tulevia asioita.

Edellytämme täysi-ikäisyyttä. Eduksi katsotaan asiantuntemus alusvaatekaupasta sekä osaaminen sosiaalisen median kanavista (Facebook/ Instagram).

Tiettyjen sesonkien aikana työssä saattaa esiintyä kiirettä, jonka myötä toivomme myös paineensietokykyä, joustavuutta sekä kyvykkyyttä toimia useiden työtehtävien kanssa samanaikaisesti.

FAKTAT:
– Työ alkaa sopimuksen mukaan syys-lokakuussa, jotta pääset sinuksi liikkeen toimintaan ja 1.11. Kampin Kauppakeskuksessa
– Tunteja on 20-37,5/viikko
– Palkkaus on Kaupan TES:n mukainen

KIINNOSTUIN, MITÄ TEEN?
Olemme WEKläisiä ja ylpeitä siitä. Rakastamme alusasumuotia, elämää ja ennen kaikkea myyntityötä! Meitä yhdistää positiivinen ajattelutapa ja periksiantamattomuus.

Asiakkaiden palveleminen ja rento tekemisen meininki kuvastavat jokapäiväistä työtämme. Tunneäly, aito kiinnostus ihmisiä kohtaan ja halu auttaa vie meitä eteenpäin kohti onnistumisia. Löysitkö itsesi näistä? Oletko meidän tiimimme puuttuva palanen?

Jos vastasit KYLLÄ, laita pikaisesti hakemusta tulemaan osoitteeseen anu.eronen@dentelle.fi. Laita otsikoksi “Asiakaspalvelija/Kamppi”. Rekrytoimme heti sopivan henkilön löydyttyä, joten kannattaa olla nopea.

Terveisin, Anu
Wiipurin Korsetti