Wiipurin Korsetti on palvellut alusasuasioissa naisia ja miehiä jo yli 100 vuoden ajan. henkilökunnan määrä on vaihdellut 1900 -luvun alun monenkirjavasta joukosta vain muutamaan henkilöön mutta nyt on taas aika ottaa askelia eteenpäin.

Nykyiseen liiketilaamme on tulossa putkiremontti ja lähdemme niin sanotusti evakkoon kampin kauppakeskukseen. meidät löydät siis marras-joulukuun ajan kampista. toivomme, että putkiremontti edistyy aikataulun mukaan. kerromme ajankohtaisista asioista kanta-asiakakirjeessämme, jonka voit tilata “yhteystiedot ja info” välilehdeltä. kerromme myöskin sosiaalisen median kanavissamme ajankohtaisista asioista, joten jos et vielä seuraa meitä somessa, niin klikkaa itsesi kanavillemme!

Wiipurin Korsetti Instagramissa
wiipurin korsetti facebookissa

putkiremonttia ja tulevaisuuden suunnitelmia varten olemme etsineet lisäkäsiä tiimiimme. oletkin jo saattanut bongata taitelijanimen mimmy snowflake taakse kätkeytyvän mia terraksen asiakaspalveluhommista.

tällä sivulla ilmoitimme uudesta avoimesta työpaikasta ja saimme monta hienoa hakemusta. kiitos kaikille mielenkiintoansa meitä ja alusasualaa kohtaan esittäneille vielä näin jälkikäteenkin. nyt voin ilokseni todeta, että meillä on aloittanut työnsä myös nea falck, joka tuo nuorekkaan tuulahduksen tiimiimme. .

koska mistään koulusta ei suoraan valmistuta alusasumyyjäksi, niin pyytäisimme teiltä ihanat asiakkaamme kärsivällisyyttä. työ pitää opettaa kädestä pitäen ja se tietysti tapahtuu samaan aikaan, kun palvelemme teitä. mia ja nea ovat molemmat kokeneita asiakaspalvelun saralla, joten heiltä voit rohkeasti toki pyytää apua mutta älä hämmästy, jos he kysyvät meiltä kokeneemmilta konkareilta neuvoja ja jeesiä.

voisi leikkimielisesti sanoa, että liikkeemme on tällä hetkellä kuin opetussairaala, jossa lääkäri anun ja ylihoitaja helin kannoilla silloin tällöin seurailee kaksi nuorta kandia.

olemme todella iloisia, että olemme löytäneet mian ja nean, jotka vahvistavat tiimiämme omalla osaamisellaan ja näkemyksillään. heillä on toki paljon opittavaa mutta uskon, että näistä naisista kehkeytyy vielä alansa ammattilaisia – kunhan annamme heille aikaa sisäistää sen tuhat asiaa ja liikkuvaa osaa, jotka jo pelkästään liittyy rintaliiveihin.

oheisista kuvista löydät pienet esittelyt meistä kaikista.

tervetuloa palveltavaksi!

 

Terveisin,

Anu, Heli, Mia ja Nea
Wiipurin Korsetti