Wiipurin Korsetin historiassa kirjoitetaan tänä jouluna uudenlaista historiaa, sillä olemme saaneet kokea, millaista on olla erikoiskaupan liikkeenä isossa kauppakeskuksessa.

Aikamme Kampin Kauppakeskuksessa on tullut tiensä päähän ja joulun pyhinä pienet mutta sitäkin ahkerammat tontut pakkaavat kimpsut ja kampsut ja muuttavat takaisin Arkadiankadulle… tuohon bermudankolmioon, jossa olemme pyörineet jo kohta iäisyyden.

Haluamme tässä kohtaa kiittää kaikkia Kampissa vierailleita, niin uusia kuin vanhojakin asiakkaitamme – on ollut ilo palvella teitä. Toivottavasti saamme jatkossakin palvella sinua osoitteessa Arkadiankatu 8.

Ihanaa ja rauhaisaa joulun aikaa sinulle ja läheisillesi!

Jouluna siis hetkeksi rauhoitumme nauttimaan joulusta ja tekemään muuttoa. Olemme siis suljettuna 25.-29.12. Torstaina 30.12. voit tulla shoppailemaan uuden vuoden pirskeisiin säihkettä Arkadiankadulle klo 10 alkaen!

Uuden vuoden vaihteessa eli 1.1.2022 olemme suljettu. Samoin Loppiaisena 6.1. olemme suljettu. Muuten palvelemme normaalisti ja jatkamme suosittua pidennettyä aukioloaikaa eli keskiviikkoisin palvelemme ilta 19 saakka!

Jouluisin terveisin,
Anu Niemi
Wiipurin Korsetti