Keskikesän juhla, yötön yö, Jussi, mittumaari ja mitä näitä nyt oli? Juhannusta vietetään ilmeisesti hyvässä säässä lämpöaallon helliessä meitä! Ja onhan ne sääkartat aika kivoilta viime aikoina näyttäneet!

JUHANNUKSEN AUKIOLOAJAT:

  • MA – TI palvelemme normaalisti klo 10-17:30
  • Keskiviikkona palvelemme normaalisti pidempään eli klo 10-19
  • Torstaina palvelemme lauantain aukioloajoin eli klo 10-15
  • PE – LA liike on suljettu

Juhannus ja mökkikausi lähestyy ja sen mukana tulevat taas pohdinnat siitä, mitä viedä mökkituliaisiksi. Huulipunabaarin ideana tällä kertaa on löytää ratkaisuja näihin tilanteisiin sekä esitellä ihania hemmottelutuotteita, jotka sopivat juhannussaunaan kuin nenä päähän!

Hemmottele itseäsi juhannussaunassa vaikka itse tehdyllä jalkakylvyllä, johon poimit kauniita kukkia luonnosta. Viimeistele jalkahemmottelusi ihanasti viilentävällä minttujalkavoiteella.

Kirsi kertoo parhaat niksit huolettomiin kesähuuliin – nyt on muuten hyvä aika vaihtaa kesäinen sävy niin huulipunaan kuin huulikiiltoonkin!

HUULIPUNABAARI KESKIVIIKKONA 21.6. KLO 13 -18!

Juhannuksen viettoon kuuluu monella mökkeily ja tietysti juhannussauna sekä vihtominen/ vastominen. Saunassa on ihana rentoutua kiireisen viikon jälkeen ja nauttia pitkistä löylyistä, yksin tai yhdessä. Ja onhan se mukavaa pulahtaa uimaan suoraan löylyistä!

Monelle meistä kesä tarkoittaa veden äärellä olemista vedestä nauttimien. Toinen tykkää ottaaa aurinkoa paahtuen pavuksi ja toinen taas rakastaa purjehtia/ veneillä. Jotkut ovat todellisia vesipetoja ja viettävät aikaansa kuin kala vedessä.

Meiltä Arkadiankadulta löydät ympäri vuoden laajan valikoiman uikkareita, bikineitä, tankineja sekä kivoja ranta-asuja – tulehan tutustumaan valikoimiin!

Ihanaa ja lämmintä Juhannusta teille kaikille!

Juhannusterveisin,
Anu Niemi/ Wiipurin Korsetti