Keskikesän juhla, yötön yö, Jussi, mittumaari ja mitä näitä nyt oli? Juhannusta vietetään ilmeisesti hyvässä säässä lämpöaallon helliessä meitä!

Juhannuksen viettoon kuuluu monella mökkeily ja tietysti juhannussauna sekä vihtominen/ vastominen. Saunassa on ihana rentoutua kiireisen viikon jälkeen ja nauttia pitkistä löylyistä, yksin tai yhdessä. Ja onhan se mukavaa pulahtaa uimaan suoraan löylyistä!

Juhannuksena mekin lähdemme muille maille nauttimaan keskikesän juhlasta eli liike on suljettuna pe-su tällä viikolla.

Ompelimo kesätauolle ✂️🪡🧵

Laitamme nyt kesällä ompelukoneet säppiin hetkeksi, sillä lomat painaa päälle. Tämän vuoksi korjaus- ja tilausompelutyöt ovat tauolla juhannuksesta alkaen eli

27.6.-31.7. emme ota vastaan ompelutöitä.

Nyt siis kannattaa olla nopea, jos tarvitset esim. olkainten lyhennystä/ pidennystä, proteesitaskua yms. tuunattavaa!

Elokuussa jälleen ompelukoneet surraavat täyttä häkää!

Monelle meistä kesä tarkoittaa veden äärellä olemista vedestä nauttimien. Toinen tykkää ottaaa aurinkoa paahtuen pavuksi ja toinen taas rakastaa purjehtia/ veneillä. Jotkut ovat todellisia vesipetoja ja viettävät aikaansa kuin kala vedessä.

Meiltä Arkadiankadulta löydät ympäri vuoden laajan valikoiman uikkareita, bikineitä, tankineja sekä kivoja ranta-asuja – tulehan tutustumaan valikoimiin!

Kävin tässä menneellä viikolla Pariisissa, jossa järjetetään ainakin pari kertaa vuodessa aluasualan omat messut. Näillä messuilla tapaan yleensä edustamiani merkkejä ja kuulen sekä näen tulevan kauden uutuuksia. Samalla myös monesti teen tilauksia tulevaa sesonkia silmällä pitäen ja ai että; tässä kohtaa sitä toivoisi, että olisi se kristallipallo!

Karu totuushan on se, että mikä miellyttää omaa silmää, ei välttämättä puhuttele valtaosaa asiakkaista. Onneksi tässä kohtaa vankka ja monivuotinen kokemus auttavat ja vältytään hutiostoilta; toki niitäkin joskus tulee, sitä ei voi kieltää 🥴

Ja kun kerran Pariisissa oltiin, niin pitihän sitä vähän käydä “vakoilemassa” alan putiikeissa.

Ihanaa ja lämmintä Juhannusta teille kaikille!

Nauttikaa elosta ja olosta, turvallisesti!

Juhannusterveisin

Anu Niemi/ Wiipurin Korsetti