En etsi valtaa, loistoa, en kaipaa kultaakaan,
mä pyydän taivaan valoa ja rauhaa päälle maan.
Se joulu suo, mi onnen tuo ja mielet nostaa Luojan luo.
Ei valtaa eikä kultaakaan, vaan rauhaa päälle maan.

Joulu alkaa olla jo ovella. Onhan Sinulla jo lahjat hankittuna? Jos ei ole, niin ei hätää, vielä ehdit hyvin ostoksille.

Lahjakortin ehdit tilata sähköisessä muodossa nettisivujemme kautta 24/7.

Lahjapakettiin pukinkonttiin löytyy upeita ja erittäin naisellisia alusasuja, yöpaitoja tai vaikka ranta-asuja. Tule ihastumaan ja yllättymään!

Loppuvuonna ja vuoden vaihteessa pari poikkeuksellista muutosta aukioloajoissamme.

Lauantaina 23.12. palvelemme vielä ihan normaalisti eli todellakin, jos meinaa lahjojen hankinta jäädä viime tippaan, niin me voimme pelastaa sinut!

Maanantaina 25.12. ja tiistaina 26.12. liike on suljettu, kun vietämme joulun juhlaa. Loppiaisena eli lauantaina 6.1.2024 olemme suljettu.

Uuden vuoden aatonaattona lauantaina 30.12. palvelemme normaalisti eli ehdit hyvinkin hankkia vaikka ne punaiset alusasut vuoden vaihteen pippaloihin, jotka kuulemma jossain päin maailmaa tuovat onnea. Uuden vuoden päivänä eli 1.1.2024 olemme suljettu!

  • 25.-26.12.2023 suljettu
  • 1.1. ja 6.1.2024 suljettu

Tässä kohtaa vuotta haluan kiittää teitä kaikkia upeita asiakkaitamme, että olette kaikesta huolimatta tukeneet pienyrittäjän palveluita ja tehneet ostoksenne kivijalkaliikkeessämme. Tämä kaikki luo uskoa siihen, että yli 100-vuotinen historiamme kantaa meidät näiden vaikeiden aikojen yli ja ohi.

Jouluterveisin,
Anu Niemi
Wiipurin Korsetti