Taas on aika juhlistaa valmistuvia ja mikäs sen ihanampi “tekosyy” pukeutua astetta fiinimmin!

Juhlapukeutuminen saattaa joskus tuottaa hieman harmaita hiuksia; erityisesti silloin, jos juhlamekossa on vaikkapa avoin selkäosa tai kangas on kovin läpinäkyvää yms. Monesti tulee tilanne, että puvun kanssa ei oikein normiliivit tahdo sopia.

Mutta ei hätää – kaikenlaisia hyviä apuvälineitä on keksitty! Jos sulla on todella avonainen etumus mekossa/ paidassa, niin yksi hyvä vaihtoehto liiveille voisi olla nämä MAGIC V-BRA olkaimettomat liivit, joissa on irrotettavat olkaimet, topatut kupit ja multiway-olkaimet; nämä saat selässä vaikka ristiin. 

Erittäin matalalle menevä ja avoin mekko saattaa tarvita erityisiä teippejä ja nännisuojia. MAGIC Celebrities Breast Tape on setti, johon moni julkisuudestakin tuttu tyyppi luottaa.

Onko sinulla mekko, joka on olkaimeton sekä avonainen etkä oikein tahdo löytää pukuun sopivia olkaimettomia rintaliivejä? Pukusi avoin selkämyskin tuottaa hikikarpaloita otsalle…? Silloin saattaa tulla tarpeeseen nämä MAGIC LUve Brat, joita löytyy mustan ja caffe latten väreissä.

Kun kaipaat mekkosi alle hieman nostetta, voimme suositella MAGIC Lift-It’s täysin näkymättömiä silikonikuppeja, jotka nostavat rintojasi ilman rintaliivejä. Näiden kuppien ansiosta voit käyttää rohkeitakin asuja. Myyntipaketissa on yksi pari liimattavia kuppeja, joita voidaan käyttää useita kertoja.

Sinulle, joka haluat kulkea omaa tietäsi muttet halua nänniesi töröttävän liiaksi. MAGIC Silicone Nippless Covers -suojat on valmistettu ihoystävällisestä, pehmeästä silikonista, jonka sisäpuolella on liimakerros, jonka avulla suojat on helppo kiinnittää nänneihin.

Nännisuojat on valmistettu erittäin ohuilla reunoilla ja niitä voidaan käyttää rintaliivien kanssa tai ilman. Ne ovat hyvin näkymättömiä vaatteiden alla.

Voit käyttää näitä suojia aina uudelleen ja uudelleen; huuhtele vain päälliset hetken vedellä ja päälliset ovat taas valmiita käytettäväksi.

Haluatko nuorennusleikkauksen ilman kirurgin veistä? MAGIC Lift Solution luo välittömän nuorentavan vaikutuksen nostamalla rintoja. Ihoystävälliset silikoniteipit on helppo kiinnittää rintaan nännien yläpuolelle.

Rinta nostetaan painamalla toinen teippi rinnan yläpuolella olevaa ihoa vasten. Erityiset silikoniset nännisuojukset peittävät nännit näkymättömän vaikutuksen saavuttamiseksi.

Onko sinulla juhla-asu, jonka alla voit pitää lemppariliivejäsi? Kaipaisit kuitenkin hieman lisää boostia rintoihisi?

MAGIC Sticky Push-up pehmusteet voidaan kiinnittää rintaliiveihisi helposti, mikä luo kauniin push-up-vaikutelman. Myyntipaketissa on yksi pari ja sitä voidaan käyttää useita kertoja.

Todella helppo tapa antaa pientä lisäboostia rinnoillesi!

Toinen vaihtoehto tähän samaan asiaan on MAGIC Silicone Ultra Light.

Yleistä hyvää oloa voit kohottaa MAGIC olkatyynyillä, jotka lievittävät tuskallista painetta olkapäissäsi. Olkatyynyissä oleva aukko mahdollistaa omien rintaliivien hihnan asettamisen tyynyjen sisään. Tyynyt on valmistettu mukavasta, pehmeästä kankaasta koko päivän mukavuuden takaamiseksi.

Näitä tyynyjä on saatavilla niin mustina kuin lattenakin.

PS: Meiltä löytyy myös ByeBra’lta silikonisia olkaintyynyjä!