Upeat kesäiset kelit helteineen ovat jo hellineet meitä mukavasti. Jos rakastat aurinkoa ja ruskettunutta ihoa, niin sitten nämä LIDEAN Opposites Attract -sarjan bikinit, uikkarit ja rantamekko voisivat ollu just SULLE.

Sarjan väri on nimiltään Ginger-Mauve ja se on todella mielenkiintoinen sekoitus lämmintä inkivääriä ja suloista malvan viileyttä. Ehkäpä juuri siksi sarjan nimikin on kirjaimellisesti Vastakohdat Viehättävät!

Kesähän on vasta aluillaan, joten tulehan sovittelemaan ja rakastu LIDEAN hauskaan värimaailmaan.

Nyt ei puutu sitä kuuluisaa arjen luksusta rantavaatteistakaan ✨

Bikineistä meiltä löytyy yläosaa koossa C/D40-44 ja pöksyistä löytyy koot 40-44. Kokojen kanssa on turha stressata vaan parasta on tulla sovittelemaan, sillä eri merkeillä on erilaiset kaavat, eri materiaalit yms ja nämä kaikki vaikuttavat siihen, miten tuotteet istuvat päälle.

Bikineiden hinta on: yläosa 110€ ja housut 66€.

Samasta sarjasta tosiaan löytyy myös uikkarit ja niitä löytyy koossa C38-44 ja näiden uikkareiden hinta on 142€.

Lomalle on kiva pakata mukaan huolettomia asuja ja siksi tähänkin sarjaan löytyy ihana rantamekko. Se on kiva ottaa mukaan ja olkapäät saat piiloon vaikkapa kivalla huivilla. Yhdistä tähän hurmaava hattu ja olet valmis lomaseikkailuihin!

Tulehan hakemaan piristystä meiltä Arkadiankadulta – saatat yllättyä siitä, kuinka ihanat ja itselle hyvin istuvat bikinit/ uikkarit ja ranta-asut voivatkaan tuoda iloa ja hyvää mieltä!

TERVETULOA!

Lomaterveisin,
Anu Niemi
Wiipurin Korsetti