Fall in Love with Autumn

PANACHE on englantilainen alusasubrändi, jolla on yli 40 vuoden palkittu kokemus D+ alusvaateteollisuudesta. Heillä suuri intohimo on isommat kuppikoot ja kauneus; se näkyy todella hyvin heidän mallistoissaan.

Tälle syksylle otimme tänne Arkadiankadulle vähän bling blingiä tuomaan hyvää mieltä paidan/ housujen alle. Näistä jo tuossa hetki sitten ehdimme vahingossa sometella, mutta nyt nämä ovat todellisuudessa Englannista rantautuneet tänne meille eli tervetuloa tutustumaan!

Panachen Sabrina on todellakin pukeutunut pikkujoulumaiseen kuosiin. Sabrina on todella lumoava sarja, jossa on moderni siluetti ja mairitteleva High Apex -pääntie. Tässä ylellisessä ja hienostuneessa tyylissä koristeelliset pitsit ja elegantit yksityiskohdat luovat upean setin, joka huokuu glamouria. Todellinen tyrmäys, voisi sanoa!

Sabrina sarjaan otimme myös upeat korkeat pöksyt, joissa on erittäin tyylikästä pitsiä ja hemaisevia yksityiskohtia, jotka saavat haukkomaan henkeä…

Tänä juhlakautena älä pelkää pukeutua kauniisti muotojasi korostaen – äläkä unohda alusasuja, joilla luot fiilistä omaan pukeutumiseesi mutta myös ehkäpä hänelle ❤️ josta erityisesti pidät…

Sabrina -sarjan väreissä hehkuu upea kulta aina klassisen tyylikkään mustan kanssa. Sarjasta löytyy rintaliiveissä malli Full Cup (kaarituellinen, ei topattu) ja pöksyihin tästä sarjasta valitsimme mallin Hight Waist Briefs (korkeat).

  • Koot liiveissä: D/DD-E 80-85/ E 80-85/ F/FF 75-85
  • Koot housuissa 36-42
  • Hinta: liivit 79€ ja pöksyt 39€

Hellävarainen pesu 30 asteessa ja parasta olisi pestä rintsikat käsin. Meiltä liikkeestä löydät Wiipurin Korsetin omaa spessua pesuainetta alusasuille sekä pyykkietikkaa.

Lokakuisin terveisin,
Anu Niemi
Wiipurin Korsetti