Tämä malli, PrimaDonnan DEAUVILLE on yksi heidän myydyimmistä malleistaan. Ja eihän tuo ole ihmekään, sillä meidänkin asiakkaidemme parissa Deauville on todella suosittu.

Onpahan meillä asiakkaita, jotka haluavat jokaisen värin, joka tästä mallista tehdään! Todellista fanitusta, siis.

Tyylikäs, ikoninen ja moneen tilanteeseen sopiva Deauville on pukeutunut vuoden vaihten kunniaksi pirteään pinkkiin – värin nimenä onkin sopivasti Amour.

Italiassa on muuten tapana laittaa joulun jälkeen myyntiin punaisia alusvaatteita, niin naisille kuin miehillekin!

He nimittäin uskovat, että uuden vuoden yönä pitää nukkua punaisissa alusasuissa, sillä se tuo onnea seuraavalle vuodelle! Punainen on myös hedelmällisyyden väri.

Näistäkään rintsikoista ei puutu sitä kuuluisaa arjen luksusta ✨

Deauville -sarjan värinä on pirteä Amour ja tässä onkin hauska ottaa uusi vuosi vastaan! Amour väristä löytyy rintaliiveissä malli Full Cup (kaarituellinen, toppaamaton) ja pöksyihin tästä väristä valitsimme mallin Full Briefs.

  • Kokoja: D&E 80-100/ F 80-95
  • Koot housuissa 40-48
  • Materiaali rintsikoissa: 51% polyamidi, 30% polyesteri, 13% puuvilla ja 6% elastaani
  • Materiaali pöksyissä: 57% polyamidi, 19% elastaani, 15% puuvilla ja 9% polyesteri
  • Hinta: liivit 114€ ja pöksyt 65€

Hellävarainen pesu 30 asteessa ja parasta olisi pestä rintsikat käsin. Meiltä liikkeestä löydät Wiipurin Korsetin omaa spessua pesuainetta alusasuille sekä pyykkietikkaa.

Tulehan hakemaan piristystä meiltä Arkadiankadulta – saatat yllättyä siitä, kuinka ihanat ja itselle hyvin istuvat alusasut voivatkaan tuoda iloa ja hyvää mieltä!

Vuoden vaihteen tienoilla ollaan ihan normaalisti auki – ainoastaan loppiaisena eli perjantaina 6.1.2023 olemme suljettu.

TERVETULOA!

Vuoden vaihteen terveisin,
Anu Niemi
Wiipurin Korsetti