Kevät keikkuen tulevi, kuuluu vanha sanonta. Tänä keväänä luonnon puolesta kevään ihmettä ollaan saatu odotella mutta onneksi alusasuissa voi jo fiilistellä kevättä.

Vuosien saatossa monen meidänkin asiakkaan luottomalliksi on noussut Primadonna Madison, eikä ihme, sillä tämän sarjan kaarituellinen, toppaamaton liivi on erittäin tukeva, peittäen koko rinnan. JA mikä parasta, se tukee molempia rintojasi silloinkin, kun ne ovat keskenään hieman eri paria, mikä on kyllä itse asiassa aika “tavanomaista”.

Tänä keväänä Madison on verhoutunut keväisiin kukkasiin, kauniiseen pitsiin ja leikittelevään shakkiruutukuviointiin – kaikki sulassa sovussa hillitysti. Värin nimi on Pink Diamond.

PS: Jos epäilet pitsiä, että se kutittaa tai hiertää niin ei hätää; kupin yläosassa oleva pitsi on joustavaa, pehmeää pitsiä, joka muotoutuu kauniisti rinnan päälle puristamatta ja kupruilematta.

Tuskailetko muuten sen kanssa, että mielestäsi kainaloihin kerääntyy ylimääräistä ihoa? Noh, sitten tämä Madisonin korkea kuppimalli (pehmeäkuppinen) voisi olla kokeilemisen arvoinen, sillä se peittää hyvin näkyvistä ylimääräisen ihon. Voisi sanoa, että Madison on yksi hyvä vaihtoehto isorintaiselle ja teille kaikille, joilla syystä jos toisesta on ylimääräistä rintakudosta myös kainaloiden lähellä.

Madisonin kuppi on rakenteeltaan kolmiosainen, jonka vuoksi se tukee ja muotoilee todella hyvin.

Madisonin olkaimissa on etuosassa kaunis pitsikoristelu, joten säädöt on vain takaosassa. Kuppien välissä on kaunis rusetti, joka viimeistelee koristelut kivasti. 

  • Kokoja: C-80-90/ D,E,F 75-100/ G80-90/ H-80-85
  • Materiaali: 83% polyamidi, 17% elastaani
  • Kiinnitys kahdella hakasella takaa
  • Hinta: liivit 101€, Rio Briefs 51€, Full Briefs 56€

Hellävarainen pesu 30 asteessa ja parasta olisi pestä rintsikat käsin. Meiltä liikkeestä löydät Wiipurin Korsetin omaa spessua pesuainetta alusasuille sekä pyykkietikkaa.

Ai niin, tähän väriin löytyy kahta eri mallista pöksyä: Rio Briefs (kuvassa) ja Full Briefs (ns. korkeat housut).

Kevätterveisin,

Anu
Wiipurin Korsetti