Tämä malli, PrimaDonnan NOVARO on erittäin naisellinen ja ah, niin keväinen kuin kirsikkapuu olisi puhjennut kukkaan!

PrimaDonna, joka on tunnettu laadukkaista ja tyylikkäistä alusvaatteista, tarjoaa naisille ympäri maailmaa mahdollisuuden tuntea itsensä itsevarmaksi ja mukavaksi jokapäiväisessä elämässään.

Kauden väri, Vibrant Blossom yhdistää intensiivisen vaaleanpunaisen kukkaprintin neonpinkkikirjontaan erittäin kesäisellä ja naisellisella tavalla.

Näistäkään rintsikoista ei puutu sitä kuuluisaa arjen luksusta ✨

Vibrant Blossom on kauden väri, joka tuo Novaro -sarjaan ainutlaatuista viehkeyttä ja naisellisuutta. Tämä sävy on samalla erittäin sähäkkä ja lumoava, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan keväiseen garderobiin. Näytät säteilevältä PrimaDonna Novaron trendikkäällä printillä ja elegantilla brodeerauksella. Hienostunut ja mukava!

Tästä väristä löytyy rintaliiveissä malli Full Cup (kaarituellinen) ja pöksyihin tästä väristä valitsimme mallin Full Briefs eli korkeat pöksyt.

  • Kokoja: B85-90/ C 80-90/ D 85-90/ E 80-90 ja F 80-85
  • Koot korkeissa housuissa 40-48
  • Hinta: liivit 119€ ja korkeat pöksyt 65€

Hellävarainen pesu 30 asteessa ja parasta olisi pestä rintsikat käsin. Meiltä liikkeestä löydät Wiipurin Korsetin omaa spessua pesuainetta alusasuille sekä pyykkietikkaa.

PrimaDonna Novaro -sarjan Vibrant Blossom värissä tarjoaa täydellisen yhdistelmän tyyliä, sähäkkyyttä ja naisellisuutta. Tämä sarja on suunniteltu korostamaan naisellista kauneutta ja tarjoamaan ylivoimaista tukea ja mukavuutta.

Vibrant Blossom väri lisää tähän yhtälöön ripauksen keväistä ilmettä eläväisellä värityksellään, joka tekee jokaisesta päivästä hieman erityisemmän.

PrimaDonnan Novaro -sarja on todiste siitä, että mukavuudesta ei tarvitse tinkiä, kun tavoitellaan tyylikkyyttä ja naisellisuutta.

TERVETULOA!

Keväisin terveisin,
Anu Niemi
Wiipurin Korsetti