Tämä malli, PrimaDonnan ORLANDO on erittäin suositun mallin eli Deauvillen edeltäjä ja siksi myöskin yksi PrimaDonnan myydyimmistä malleista. Ja eihän tuo ole ihmekään, sillä meidänkin asiakkaidemme parissa Orlando on todella suosittu.

PrimaDonna, joka on tunnettu laadukkaista ja tyylikkäistä alusvaatteista, tarjoaa naisille ympäri maailmaa mahdollisuuden tuntea itsensä itsevarmaksi ja mukavaksi jokapäiväisessä elämässään.

Kauden väri, Sweet Violet, on erityisen huomionarvoinen lisäys mallistoon, tuoden mukanaan pehmeän ja lumoavan sävyn, joka korostaa naisellisuutta ja kevään tuntua.

Näistäkään rintsikoista ei puutu sitä kuuluisaa arjen luksusta. Dekolteeta koristaa kaunis kimalteleva koru ja söpö rusetti ✨

Sweet Violet on kauden väri, joka tuo Orlando-sarjaan ainutlaatuista viehkeyttä ja naisellisuutta. Tämä sävy on pehmeä ja lumoava, mikä tekee siitä ihanteellisen valinnan keväiseen garderobiin. Väri on suunniteltu heijastamaan kevään herkkyyttä ja uudistumisen tunnetta, mikä tekee siitä täydellisen lisäyksen mihin tahansa alusvaatekokoelmaan!

Sweet Violet väristä löytyy rintaliiveissä malli Full Cup (kaarituellinen, toppaamaton) ja pöksyihin tästä väristä valitsimme mallin Full Briefs eli korkeat pöksyt.

  • Kokoja: C 95-100/ D 85-95/ E 85-95/ F 85-95 ja G 85-90
  • Koot korkeissa housuissa 40-50
  • Hinta: liivit 119€ ja korkeat pöksyt 65€

Hellävarainen pesu 30 asteessa ja parasta olisi pestä rintsikat käsin. Meiltä liikkeestä löydät Wiipurin Korsetin omaa spessua pesuainetta alusasuille sekä pyykkietikkaa.

PrimaDonna Orlando -sarjan Sweet Violet -värissä tarjoaa täydellisen yhdistelmän tyyliä, mukavuutta ja naisellisuutta. Tämä sarja on suunniteltu korostamaan naisellista kauneutta ja tarjoamaan ylivoimaista tukea ja mukavuutta.

Sweet Violet -väri lisää tähän yhtälöön ripauksen keväistä ilmettä, joka tekee jokaisesta päivästä hieman erityisemmän.

PrimaDonnan Orlando -sarja on todiste siitä, että mukavuudesta ei tarvitse tinkiä, kun tavoitellaan tyylikkyyttä ja naisellisuutta.

TERVETULOA!

Keväisin terveisin,
Anu Niemi
Wiipurin Korsetti