Tätä Glass Beach -sarjaa kun katsoo, tulee mieleen jenkkilö, Route 66, paikalliset kuppilat ja 1950-luvun fiftari meininki. Mutta päivitettynä 2020-luvun tyyliin! Erittäin kaunis kuin “uusi musta” voisi sanoa tästä sarjasta.

Hemaiseva polka dot -kuviointi kuultaa kauniisti antaen mielekkyyttä  ja silmäniloa. Lisää leikkisyyttä on saatu aikaan kivoilla irrotettavilla remmikoristeilla. Näillä saat ns. arkiset liivit nopsasti päivitettyä iltamenoihin sopiviksi. Täydellistä, eikö?

Mikä upea tunne Sinut valtaakaan, kun vain sinä tiedät, mitä paidan/ housujen alla on ✨

Glass Beach onkin hauska ja leikkisä vaihtoehto ainaiselle mustalle!

Otimme tästä sarjasta ja sen rintsikoista mallit Full Cup (kokokuppinen) ja Balcony, koska nämä nyt vaan ovat aika mageet mallit erillisine irrotettavine remmeineen!

Pöksyinä kerrassaan häikäisevät Full Briefs eli korkeat pöksyt ja erittäin hauskat Hotpantsit.

  • Koot Full Cup liiveissä: C90-95/ D90-95/ E90-95/ F85-95/ G85-90/ H85-90
  • Koot Balcony liiveissä: D80-90/ E75-85/ F75-85
  • Liivien hinta 113€

  • Koot korkeissa housuissa 40-46
  • Hinta: 55€
  • Koot Hotpants housuissa 40-46
  • Hinta: 61€

Hellävarainen pesu 30 asteessa ja parasta olisi pestä rintsikat käsin. Meiltä liikkeestä löydät Wiipurin Korsetin omaa spessua pesuainetta alusasuille sekä pyykkietikkaa.

Uuteen vuoteen ja arkeen paluu on kiva tehdä vaikkapa pienen ostosreissun kautta ja hommata ihanat uudet alusasut, joissa on jotain pientä kivaa jujua!

Tässä PrimaDonna Twistin Glass Beach -sarjassa on jotain todella kiehtovaa yhdistetty arkeen erittäin toimivalla tavalla ja mikä parasta, saat hetkessä astetta sexymmän setin irrotettavilla remmeillä. 

Tervetuloa palveltavaksi asiantuntevaan liikkeeseen ja sovittelemaan uusia tyylejä!

Uuden vuoden terveisin,
Anu Niemi
Wiipurin Korsetti