Syksy on monelle vaikeaa aikaa – kesä on ohi ja päivät lyhenevät sekä pimeys valtaa alaa. Ei ihme, jos mieli muuttuu melankolisemmaksi näin syksyllä. 

Mutta kaikkea tätä vastaan voidaan taistella upeilla ja sykähdyttävillä alusasuilla, kuten vaikkapa upealla Primadonna Twist Villemin -sarjalla.

Tyylikäs, aistillinen ja sähäkkä Villemin on pukeutunut syksyn kunniaksi herkulliseen käärmekuosiin, joka on erittäin kaunis. Olkaimia koristaa ihanat kultaiset yksityiskohdat, joten tästäkään setistä ei puutu sitä kuuluisaa arjen luksusta ✨

Villemin -sarjan väri on kaunis Kitten Grey ja tässä on tosi hyvä vaihtoehto mustalle, sillä joskus on kiva vähän kokeilla muutakin kuin mustaa, eikös? Sarjasta löytyy rintaliiveissä malli Heart Shape (topattu) ja pöksyihin tästä sarjasta valitsimme mallin Full Briefs.

  • Kokoja: D 80-90/ E&F 75-85 (housuissa 38-46)
  • Materiaali rintsikoissa: 54% polyesteri, 36% polyamidi, 10% elastaani
  • Materiaali pöksyissä: 75% polyamidi, 17% elastaani, 8% puuvilla
  • Hinta: liivit 96€ ja pöksyt 51€

Hellävarainen pesu 30 asteessa ja parasta olisi pestä rintsikat käsin. Meiltä liikkeestä löydät Wiipurin Korsetin omaa spessua pesuainetta alusasuille sekä pyykkietikkaa.

Tulehan hakemaan piristystä meiltä Arkadiankadulta – saatat yllättyä siitä, kuinka ihanat ja itselle hyvin istuvat alusasut voivatkaan tuoda iloa ja hyvää mieltä!

Kultaisin terveisin,
Anu Niemi
Wiipurin Korsetti