Tiesitkös tätä tulevasta lauantaista? Pyhäinpäivä, vanhemmalta nimeltään pyhäinmiestenpäivä, on kristillinen pyhimysten, marttyyrien ja vainajien muistopäivä. Alun perin pyhäinpäivää on vietetty 1. marraskuuta, kuten monissa maissa edelleenkin, mutta täällä meillä Suomessa sitä vietetään välille 31.10.–6.11. osuvana lauantaina.

NYT tulevana lauantaina eli 5.11. olemme suljettu.

Marlies Dekkersin eläimellinen ja sensuelli syyskokoelma villitsee kaikki leopardin ystävät! Marlies on tänä syksynä pukenut leopardit niin vihreään, pinkkiin kuin lilaankin.

Kun haluat vapauttaa sisäisen viidakkokuningattaresi, niin silloin jokin näistä uutuuksista voisi olla se sun JUTTU. Uskalla omistautua yöelämän kiemuroihin näissä upeissa leopardikuvioisissa alusasuissa.

Kirkas leopardiprintti on painettu läpikuultavalle verkkokankaalle digitaalisesti, mikä säästää 50-60 litraa vettä kangasmetriä kohden. Kangas on myös kierrätettyä, joten tässä on nyt samassa paketissa seksikäs ja kestävä valinta! Yhdistä yhteensopiviin housuihin ja valmistaudu karjumaan!

Mikään ei estä sinua leikittelemästä väreillä ja yhdistelemästä vaikkapa vihreää ja pinkkiä – tänä syksynä saa olla ihan crazy!!!

Vihreän sarjan nimi on Awaken Your Senses – Rhapsody ja siitä meillä löytyy Balcony malliset rintsikat sekä Brazilian Briefs että Thong pöksyt:

  • Koot liiveissä: D-E 75-85/ F 80-85 (129€)
  • Koot Brazilian Briefs housuissa: M-XXL (84€)
  • Koot Thong housuissa: M-L (84€)

Pinkin sarjan nimi on Awaken Your Senses – Night Fever ja siitä meillä löytyy Bralette malliset rintsikat sekä upeat korkeat pöksyt sekä kaunis kimono:

  • Koot liiveissä: S-XL (149€)
  • Koot korkeissa housuissa: S-XL (96€)
  • Kimono on one size kokoa (249€)

Lilan sarjan nimi on Awaken Your Senses – Peekaboo ja siitä meillä löytyy naisellinen body, jonka voit ottaa upeasti osaksi pikkujoulupukeutumistasi:

  • Bodyn koko: D 80-90/ E 75-85 (219€)

Hellävarainen pesu 30 asteessa ja parasta olisi pestä rintsikat käsin. Meiltä liikkeestä löydät Wiipurin Korsetin omaa spessua pesuainetta alusasuille sekä pyykkietikkaa.

Leoparditerveisin,
Anu Niemi
Wiipurin Korsetti