CARESSE on yksi Simone Pérèlen ikonisimmista sarjoista, joista monet meidänkin asiakkaamme pitävät odottaen aina innolla uutta kauden väriä ✨

Caresse -sarja on mielestämme naisille, jotka rakastavat kaunista ranskalaista käsityötä, pitsiä ja tarkoin harkittuja yksityiskohtia.

Värin nimi, Teaberry Pink antaa pirteää piristystä jokaiseen päivääsi, niin arkeen kuin juhlaankin! Pinkki väri saa ihosi hehkumaan ja hymyn huulillesi. Sävynä tämä on erittäin upea ja usko pois, pinkkikään väri ei näy valkoisen t-paidan alta – ehdottomasti kokeilemisen arvoinen!

CARESSE -sarjan Teaberry Pink väristä meillä myynnissä Spacer rintsikat (kaarituellinen t-paitarintsikka) ja pöksyihin tästä väristä valitsimme mallit Full Briefs (korkeat housut) ja Shorty -malli eli hipsterit.

  • Rintsikoiden koot: B85-90, C/D75-90, E70-80, F70-75
  • Hinta: 109€
  • Housut: 58€
  • Koot korkeissa housuissa: 38-44
  • Koot Shorty housuissa: 38-44

Hellävarainen pesu 30 asteessa ja parasta olisi pestä rintsikat käsin. Meiltä liikkeestä löydät Wiipurin Korsetin omaa spessua pesuainetta alusasuille sekä pyykkietikkaa.

Tulehan hakemaan piristystä meiltä Arkadiankadulta – saatat yllättyä siitä, kuinka ihanat ja itselle hyvin istuvat alusasut voivatkaan tuoda iloa ja hyvää mieltä.

TERVETULOA!