CARESSE on yksi Simone Pérèlen ikonisimmista sarjoista, joista monet meidänkin asiakkaamme pitävät odottaen aina innolla uutta kauden väriä ✨

Caresse -sarja on mielestämme naisille, jotka rakastavat kaunista ranskalaista käsityötä, pitsiä ja tarkoin harkittuja yksityiskohtia.

Värin nimi, Tango Red kutsuu sinut viettelevään tangoon kanssaan! Tanssi saa ihosi hehkumaan ja hymyn huulillesi. Sävynä tämä on kaunis ja usko pois, punainen väri ei näy valkoisen t-paidan alta – ehdottomasti kokeilemisen arvoinen!

Caresse -sarjan Tango Red väristä meillä myynnissä Spacer rintsikat (kaarituellinen t-paitarintsikka) ja pöksyihin tästä väristä valitsimme mallit Full Briefs (korkeat housut), Hipsterit ja Tai-housut.

  • Rintsikoiden koot: B85-90, C/D80-90, E70-85, F70-75
  • Koot korkeissa housuissa: 40-44
  • Koot Hipster housuissa: 38-42
  • Koot Tai-housuissa: 40-42
  • Hinta: liivit 109€/ kaikki pöksyt 58€

Hellävarainen pesu 30 asteessa ja parasta olisi pestä rintsikat käsin. Meiltä liikkeestä löydät Wiipurin Korsetin omaa spessua pesuainetta alusasuille sekä pyykkietikkaa.

Tulehan hakemaan piristystä meiltä Arkadiankadulta – saatat yllättyä siitä, kuinka ihanat ja itselle hyvin istuvat alusasut voivatkaan tuoda iloa ja hyvää mieltä.

TERVETULOA!