Väriä elämään!

Kevään kunniaksi järjestämme kanta-asiakasillan torstaina 24.3. klo 18 alkaen. Illan teemana on kevät/ kesä 2022 ja värit!

Upea ja hurmaava meikkitaiteilija Kirsi Alvarez on palannut juuri tuolloin lomaltaan Teneriffalta, jossa hänellä on “Tehtävä Teneriffalla”. Mitä tuo tehtävä pitää sisällään, sen kuulet illan aikana, kun pukeutumisneuvoja Kiira Vannesluoma haastattelee Kirsiä. Sen voimme paljastaa, että kyse on väreistä, pukeutumisesta ja rantamuodista.

Illan aikana ihana ja herttainen pukeutumisneuvoja Kiira Vannesluoma maalaa meille kuvan kevään ja kesän 2022 väri- ja pukeutumistrendeistä, sillä tänä keväänä meitä hemmotellaan väreillä. Kiiran avustuksella puretaan muuten mustan värin myytti totaalisesti!

Kiiran innoittamana saat rohkeutta värien käyttöön, sillä väriä/värejä ei tarvitse olla paljoa vaan voit lähteä pienestä liikkeelle värien käytön suhteen.

Fix My Face!

Kanta-asiakasillan aikana meikkitaiteilija Kirsi Alvarez on lupautunut opastamaan, miten fiksataan/ feikataan jokin kohta kasvoissasi. Eli, jos haluat vaikkapa kapeamman nenän, niin Kirsi näyttää, miten se onnistuu meikin avulla. Kirsi voi “taikoa sulle paksummat huulet tai miten häivytät raskaat luomet. Saat siis todella rahanarvoisia vinkkejä alan ammattilaisen johdolla kotiin viemisiksi.

Kirsin Fix My Face -hetki kanssasi maksaa 20€ ja voit varata oman aikasi etukäteen eli laita meille viestiä. Viimeinen ilmoittautumispäivä on tiistai 22.3.

Tule inspiroitumaan iloiseen iltaan yksin tai yhdessä ystäviesi kanssa!

Värikkäin terveisin,

Anu
Wiipurin Korsetti