Tänä vuonna Ystävänpäivänä ajattelimme piristää teitä ihanat asiakkaamme erikoistarjouksella, sillä ovathan rintasi parhaat ystäväsi?!?,

TIIStaina 14.2. OSTAESSASI KAHDET RINTALIIVIT, SAAT -20% KALLIIMMISTA LIIVEISTÄ!.

Ota ystäväsi mukaan ja tulkaa tutustumaan valikoimiin ja uutuuksiin. Ja mitäs jos houkuttelisit mukaan ystävän, joka ei ole vielä meillä käynyt ?iTänä vuonna ajattelimme ystävänpäivää siitä näkökulmasta, että meillä jokaisella naisella tulisi olla oikeastaan aika monetkin liivit alusasulaatikossa.

Liivien tulisi myös olla sopivat käyttötarkoitukseensa eli vanhoista rintsikoista ei kannata tehdä ns. urheiluliivejä vaan tähän on olemassa omat liivinsä, jolloin saat myös oikeanlaista tukea liikkumiseesi.

Myös arjessa on hyvä vaihtaa liivejä, jolloin niiden käyttöikä pitenee, kun ne saavat välillä levätä ja tuulettua. Ei siis ole ollenkaan kummoista, jos alusasulaatikosta löytyy kymmenetkin liivit. Kun panostat laatuun, niin se varmasti tuntuu hetkellisesti kukkarossa mutta palkitsee pitkällä jänteellä. Myös rintasi kiittävät hyvästä ja oikeanlaisista liiveistä, joten nyt kannattaa todellakin hyödyntää ystävänpäivän tarjouksemme ja hankkia vaikka siihen arkeen kahdet kauniit liivit!

Tervetuloa!

PS: Laskiaistiistaina 21.2. laskiaispullaa ja kahvia koko päivän tarjolla!

Valentine’s Day terveisin,

Anu
Wiipurin Korsetti